top of page
1450x958px.jpg

ETNO ir Pasaulio puodai pasakoja SKONIO istoriją...

Istorija kartojasi. Kartu su Vytaru Radzevičiumi sukūrėme kelionių įkvėptas arbatas, kurias jau pamėgo nuotykių ieškotojai. Pasitarėme kartu ir nusprendėme, jog laikas ETNO, kartu su Pasaulio Puodais pasakoti ir kulinarinę istoriją. 

Gaminome, ragavome, maišėme, testavome. Rezultatas- pirmoji tokia prieskonių serija Lietuvoje. Pagal Vytaro rekomendacijas sumaišyti prieskonių mišiniai puikiai tiks pasirinktam patiekalui pagardinti. 

Kiekvienas prieskonių maišelis tai ir unikalus Vytaro receptas, kuris padės sukurti WOW patiekalą jūsų namų virtuvėje.

Visi prieskoniai be pridėtinės druskos, kas leis jums patiems spręsti kiek jos norite patiekale.

Gaminsite troškinį, sriubą, žuvį ar marinuosite mėsą- dabar jau žinote ko ieškoti, kad tai pavyktu.

prieskoniai_sriubai.jpg

Prieskoniai sriubai

Prieskonių mišinys be druskos.

Petražolių lapai, salierų lapai, mairūnas, imbieras, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai.  

prieskoniai marinatui.jpg

Prieskoniai marinatui

Prieskonių mišinys be drsukos.

Čiobreliai, mairūnas, kadagio uogos, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai. 

prieskoniai zuviai.jpg

Prieskoniai žuviai

Prieskonių mišinys be druskos.

Citrinžolė, žaliosios citrinos žievelės, lauro lapai, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, imbieras, aitriosios paprikos. 

marinatui copy.png

Prieskoniai šašlykui

Prieskonių mišinys be drsukos.

Žagrenis, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, kalendra, čiobrelis, kuminas, pipirmėtė, raudonoji paprika, lauro lapai.

prieskoniai_troskiniui.jpg

Prieskoniai troškiniui

Prieskonių mišinys be druskos.

Čiobreliai, mėtos, džiovinti malti baravykai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai, aitriosios paprikos.

juodi pipirai copy.png

Prieskoniai kepsniams

Prieskonių mišinys be drsukos.

Pipirai 50%, rozmarinas 50%.

bottom of page